24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii galateni prind cei mai putini infractori

Statisticile în ceea ce priveşte infracţionalitatea plasează Galaţiul într-o zonă a extremelor. Pe de o parte, aici sunt cele mai puţine infracţiuni din România, pe de altă parte judeţul este pe locul 2 la numărul de condamnări definitive pentru fapte penale.

Situaţia privind numărul de dosare penale întocmite în 2010 la Galaţi indică o situaţie absolut surprinzătoare, prin prisma realităţii de pe stradă şi din mediul economic: Galaţiul este judeţul unde s-au înregistrat cele mai puţine infracţiuni!sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.