24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii ii invata pe copiii galateni cum sa nu cada victime pe internet

Poliţiştii de la Prevenirea Criminalităţii şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Galaţi au mers la Şcoala Gimnazială nr. 13 „Ştefan cel Mare" pentru a promova utilizarea într-un mod sigur a tehnologiei on-line şi a telefoanelor mobile.

La întâlnirea cu poliţiştii, tinerii prezenţi la acţiune au aflat ce pericole pot întâlni în momentul în care navighează pe Internet, cum trebuie să procedeze în cazul în care se simt agresaţi virtual de cei cu care intră în contact sau în cazul în care accesează întâmplător site-uri pornografice cu minori.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.