24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii indeamna brailenii sa nu isi lase masina pe mana hotilor

O noua campanie demarata de Politia Romana se desfasoara si in Braila. Campania "Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!" urmareste sa previna furturile de si din autoturisme. Brailenii sunt sfatuiti sa ia masuri de precautie pentru a nu ramane fara aceste bunuri.

In perioada iulie - septembrie 2012, Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări desfăşoară, la nivel naţional, campania de prevenire a furturilor de şi din autoturisme “Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!”.

Activităţile circumscrise campaniei vor viza transmiterea de recomandări cu caracter preventiv şi promovarea campaniei prin intermediul mass-media, distribuirea unor materiale informativ-preventive.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.