24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii locali din Galati nu sunt buni tragatori

Dotaţi cu pistoale Glock, poliţiştii care ar trebui să asigure în primă instanţă liniştea locuitorilor din municipiul Galaţi nu sunt foarte familiarizaţi cu armele cu care ar trebui, la nevoie să apere siguranţa cetăţenilor.

Nu este o speculaţie, nici o constatare a unui fapt izolat, ci realitatea reflectată de bilanţul activităţii cadrelor pe 2011 făcut ieri public de conducerea Poliţiei Locale Galaţi.

Angajaţii acestei structuri nu stau prea bine când vine vorba de mânuirea armelor de foc, deşi au fost echipaţi cu pistoale Glock, similare celor aflate în dotarea Poliţiei Naţionale.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.