24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii ne vor responsabili de sarbatori

Perioada sarbatorilor inseamna pentru multi dintre romani excese, fie ca vorbim despre excese in alimentatie sau in consumul de alcool. In vederea prevenirii accidentelor Politia Braila se mobilizeaza in cadrul campaniei  “Fii responsabil de sărbători!” si se adreseaza şoferilor şi pietonilor in perioada 17-28 decembrie.
Initiativa politistilor are scopul de a constientiza pe fiecare participant la trafic. Poliţiştii ne atentioneaza sa respectam permanent, cu stricteţe, regulile de circulaţie pe drumurile publice, pentru a evita atât suferinţa fizică, cât şi pagubele materiale produse într-o clipă de neatenţie în momentul traversării străzii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.