24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii sanctioneaza transportul de marfa fara acte legale

Luni seară, la orele 19:20, poliţişti de la Biroul Ordine Publică l-au depistat în trafic, pe strada Mircea Mălăeru, din municipiu, pe I.C. (29 de ani), din judeţul Tulcea, în timp ce transporta cu autoutilitara 100 de butoaie goale, a câte 50 de litri, fiecare, confectionate dintr-un metal de culoare argintie, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Încărcătura a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990 (republicată), cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.