24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii sfatuiesc brailenii sa fie atenti ce loc de parcare isi aleg

Pentru a nu se număra printre victimele infractorilor, poliţiştii le recomandă posesorilor de autoturisme să fie atenţi de fiecare dată când îşi parchează maşina şi să îşi ia măsuri de siguranţă elementare.

Poliţiştii spun că în autoturism nu trebuie să fie lăsate la vedere radio CD-uri, playere, casetofoane, dispozitive GPS şi de detectare a aparatelor radar, dar totodată nici actele de identitate, permisul de conducere, actele de înmatriculare ale maşinii sau orice alte documente importante.



sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.