24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pompieri braileni au avut activitate pe 4 ianuarie

Ieri, 4 ianuarie, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila au intervenit pentru limitarea şi lichidarea a cinci incendii. Nicăieri nu s-au înregistrat victime.

La ora 13.00, Garda de intervenţie Făurei a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe DJ 203, la ieşire din oraşul Făurei. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc deschis şi a ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de circa un hectar.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.