24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pompierii braileni au avut de lucru cu incendiile in ultimele zile

În ultimele trei zile, subunităţile de intervenţie ale inspectoratului au intervenit pentru limitarea şi lichidarea a cinci incendii. Pompierii au avut mult de lucru în această perioadă.

Iată filmul evenimentelor din zilele respective: în data de 24.03.2012:
- la ora 18.10, Detaşamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran situat pe DN 22B, Dig Brăila - Galaţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de a genera incendiul. Au ars cca. 1,5 ha vegetaţie uscată şi stuf;
- la ora 22.10, Detaşamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în spatiul dintre două blocuri (rost de dilataţie), şos. Naţională Veche, din municipiu. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost fumatul (rest de ţigară aprinsă aruncat neglijent). Au ars cca. 20 kg deşeuri hârtie şi carton.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.