24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prefectura anunta functionarea normala a CET-ului in aceasta iarna

Cu ocazia sedintei Comisiei de dialog social a judetului Brăila, Prefectura Braila vrea sa anunte asigurarea condițiilor de funcționare normală a sistemului de furnizare a agentului termic în sistem centralizat, sezonul rece 01 noiembrie 2012 - 31 martie 2013. Sedinta va avea loc maine, 24 octombrie 2012, la ora 11.00, in Sala Rondă a Instituției. In discutii vor fi cuprinse si măsuri de protecție socială adoptate de Consiliul Local Municipal Brăila pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile în anotimpul rece 2012-2013.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.