24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Premiantii braileni la concursul de folk

In weekend a avut loc prima editie a concursului de muzica folk "Te salut, generatie-n blugi!", la "Iorga", unde au participat 42 de elevi din clasele a III-a - a XII-a. Marele Premiu al competitiei a fost obtinut de duetul Ramona Bivoleanu si Andrei Botan de la Liceul "Iorga".

Premiul I a revenit alui duet format din Sarah Costinas si Ramona Bivoleanu, de la Liceul "Iorga", premiul II l-a luat Sarah Costinas, iar premiul III Florin Cristian, si el tot de la "Iorga".

Cu mentiuni au fost rasplatiti elevii: Adrian Deacu - "Iorga", Dragos Balaban - Razvan Andrei - "Murgoci" si Bogdan Raicu - "Iorga". Premiul special de interpretare i-a revenit lui Robert Ivan de la "D.P.Perpessicius", iar premiul de popularitate, oferit de Biblioteca Judeteana "Panait Istrati", a revenit elevei Raluca Moldoveanu de la "Iorga".sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.