24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primaria Braila a castigat CEC-ul de pe strada Regala

Pentru a nu mai fi văzute de turiştii veniţi la Brăila, autorităţile municipiului au acoperit cu “meşe” (material pictat) clădirile aflate în paragină de pe strada 1 Decembrie 1918.

Majoritatea dintre ele au fost puncte importante din oraş, iar după 1990 acestea au fost revendicate de proprietari, au fost abandonate, lăsate în paragină sau se află în procese peste procese de ani de zile cu alţi proprietari.

Nimeni nu poate face nimic până nu se termină “gâlceava” dintre ei. Hotelul “Pescăruş“, Restaurantul “Rotiserie”, fosta clădire a Uniunii Generale a Sindicatului din România (U.G.S.R) de lângă Muzeul Brăilei, fosta cofetărie Select sau CEC-ul sunt câteva mărturii vii ale trecutului.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.