24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primaria Braila beneficiaza de culturi de coji de seminte

Platoul din fata Primariei Braila este motiv de intalnire pentru multi dintre tinerii braileni, dat fiind stadiul reabilitarii falezei si treptelor de pana in Esplanada. Investitia in platoul din Piata Independentei face cinste orasului si ii ofera o nota occidentala, numai ca tinerii, si nu numai, par sa nu se alinieze si la standardele minime de educatie occidentala pentru ca nu contenesc a sparge seminte atunci cand poposesc pe bancile luminate din fata institutiei publice. Spartul semintelor este un obicei romanesc, bine intiparit se pare in trasaturile locale, de natura contagioasa chiar si pentru cei care evita, cel putin pentru inceput, acest obicei josnic in plan public. Si uite asa Primaria Braila beneficiaza de culturi de coji de seminte si buchete de pungi. Inestetic, in totala opozitie cu aspectul platoului amenajat si rusinos pentru intregul oras.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.