24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primaria Brailei da fasole si carnati de 1 Decembrie

Ziua Naţională a României, de la 1 Decembrie, va fi sărbătorită şi la Brăila, la Casa Tineretului, printr-o manifestare organizată de Prefectura Brăila, Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Brăila.

În fiecare an, după spectacolul omagial, după depuneri de coroane, jerbe sau buchete de flori, oficialităţile împreună cu brăilenii coborau pe Faleza Dunării pentru a se “ospăta” din mâncarea tradiţională a românului: fasole cu cârnaţi, însă anul acesta va lipsi din “meniul” manifestării.

“Ziua de 1 Decembrie ca şi manifestaţie, o vom desfăşura la Casa Tineretului şi la ieşire, cei care doresc, vom aşeza buchete de flori la Statuia de la Ecaterina Teodoroiu. Eu sper ca azi sau mâine, să punem şi sabia acolo sus în mâna eroinei”, a declarat Aurel Siomionescu.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.