24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primaria Galati investeste in constructii

Piaţa din Micro 39 a primit din partea Primăriei Galaţi un supliment de un milion de lei, iar Zona Liberă s-a căpătat cu 700.000 de lei. Vezi la ce firme au ajuns banii Primăriei şi ce persoane controversate sunt în spatele acestora.

Încălzirea vremii nu i-a lăsat indiferenţi pe cei de la Primăria Galaţi, care au decis să aloce, repede-repejor, sume suplimentare de bani pentru continuarea modernizărilor de la Piaţa din Micro 39 şi din Zona Liberă. Nu de alta, dar "băieţii deştepţi" din construcţii au mare nevoie de lichidităţi în perioada asta, duopă ce toată iarna au stat pe tuşă din cauza nămeţilor.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.