24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primaria Galati nu prea are bani pentru deszapezirea drumurilor

Scandal între SC Drumuri și Poduri Galați și Direcția Tehnică de la CJ! Primii susțin că utilajele care ar trebui să deszăpezească cele 800 de kilometri de drumuri județene riscă să fie trase pe dreapta dacă autoritățile nu plătesc măcar deconturile pe luna ianuarie.

Veștile din zona societății care trebuie să asigure deszăpezirea pe drumurile județene nu sunt deloc îmbucurătoare, și asta deoarece banii pentru combustibilul necesar sunt pe terminate, în condițiile în care problemele sunt departe de a fi rezolvate, iar prognozele meteo anunță în continuare intensificări ale vântului și ger cumplit.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.