24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Vocea si Viata Brailei

Primaria si constructorii neseriosi strica strazile brailei

Pe strada NUFARULUI DIN CART. CHERCEA Braila au fost schimbate tevile de canalizare . Lucrarile au ramas neterminate , au ramas gropi neastupate colt cu Agicultorilor. De aprox. o luna nimeni nu a mai trecut pe acolo. S-a spus ca nu au " vane ". Inca nimeni nu a fost cuplat la reteaua noua de canalizare. Au stricat si strada Agricultorilor colt cu Nufarului ,strada care a stat 10 ani inceputa de asfaltat si terminata abia anul trecut , acum au scos de 2 ori piatra cubica. O data au pus-o la loc dar acum este scoasa piatra si pusa pe trotuar , cine stie pana cand(riscand sa fie furata noaptea). Nu stim daca o sa mai vina cineva sa termine ce a fost inceput sau o sa ne prinda iarna asa.

E-mail: office@forumbraila.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.Galerie foto:

   

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.