24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primarul Brailei a anuntat ca strada Calea Calarasilor va fi gata la 1 iunie

Zilele trecute Primarul Municipiului Brăila, Aurel Gabriel Simionescu, a venit cu o veste îmbucurătoare pentru locuitorii municipiului.

La 1 iunie lucrările de pe artera principală, Calea Călăraşilor se vor încheia.

Chiar dacă disconfortul şoferilor a durat mai bine de jumătate de an, chiar dacă “prăfăraia” şi gropile i-au făcut pe unii brăileni să înjure, chiar dacă traficul a fost deviat pentru ca lucrătorii să-şi facă treaba, iată că de Ziua Internaţională a Copilului vom scăpa de toate aceste probleme. Şi totuşi...sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.