24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primarul Simionescu avertizeaza brailenii in privinta datoriilor catre CET

În şedinţa Consiliului Local, ce s-a desfăşurat ieri, începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe a Societăţii APA, primarul municipiului Brăila, Aurel Gabriel Simionescu, a avertizat brăilenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de la CET şi care au restanţe să meargă la asociaţiile de proprietari să şi le achite. De asemeni primarul a rugat administratorii, preşedinţii de asociaţii, reprezentanţii CET să meargă din uşă în uşă şi să atenţioneze cetăţenii să îşi
plătescă dările inclusiv şi cei care au datorii din anii precedenţi.

“Eu vreau să vă spun că pentru prima dată după foarte, foarte mulţi ani municipalitatea nu are nici un fel de datorie la CET. Cu ceea ce am aprobat noi astăzi (n.r. ieri), şi pregătirea pe care noi o avem vom fi cu plata la zi cu luna noiembrie. După ce vor fi făcute decontările, probabil vineri achităm, vom fi cu plata la zi cu luna noiembrie. Ceea ce am eu rugămintea, şi este şi o avertizare, este că trebuie să adunăm restanţele de la polulaţie. Rămânem în continuare cu 65.600 miliarde de lei datorii de la populaţie, în condiţiile în care o lună cum este noiembrie, se va menţine o datorie la gaze de circa 35 de miliarde de lei. Datorie care trebuie plătită şi pe luna noiembrie, adică datoria cetăţenilor, deci numai a cetăţenilor reprezintă cam 2 luni sau aproape o lună şi jumătate, în genul lunii decembrie să spunem aşa care este o lună mai plină." 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.