24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prins de politistii Braileni dupa ce a uitat sa plateasca benzina

Un constănţean a fost prins duminică seară de către poliţiştii brăileni, care au organizat filtre pentru a-l depista pe cel care şi-a făcut plinul la o staţie peco şi a fugit fără să plătească.

Potrivit IPJ Brăila, casiera unei benzinării din localitatea Oprişeneşti a sesizat poliţia, la ora 20.30, că şoferul unui BMW înmatriculat în Bulgaria a alimentat cu 51 litri de benzină, în valoare de 280 lei, după care a demarat pe DN 2 B, către municipiul Brăila, fără să plătească. Poliţiştii au efectuat controale în trafic şi l-au identificat pe şoferul maşinii, Ionuţ Stratu, de 24 de ani, din Constanţa.
Sursa: ReplicaOnline.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.