24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profesorii braileni de Religie s-au intalnit cu Inaltpreasfintitul Parinte Casian

Profesorii braileni de Religie au avut ocazia sa il intalneasca si sa discute cu Inaltpreasfintitul Parinte Casian. In cursul zilei de ieri, 6 septembrie 2012, a avut loc Consfatuirea profesorilor de Religie din judetul Braila in vederea pregatirii activitatilor didactice pentru noul an scolar 2011-2012, care a avut loc in sala de conferinte a protopopiatului Braila.  Şedinta fost prezidata de Arhiepiscopul Dunarii de Jos, Inaltpreasfintitul Parinte Casian.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.