24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profesorii braileni ies in strada

Miercuri, 16 noiembrie, zeci de profesori brăileni, membri ai Federaţiei Sindicale "Spiru Haret" vor fi prezenţi la Bucureşti pentru a picheta sediul Ministerului Sănătăţii. Principalul motiv de nemulţumire al dascălilor este politica salarială derulată de Guvern.

"Modul de calcul al salariilor este un motiv de nemulţumire. De asemenea, până acum, celor care aveau rate la bănci, li se reţinea pe statul de plată suma datorată, acum oamenii trebuie să se ducă să plătească din mână", a declarat Valeriu Partene, liderul sindical de la Brăila.


"3.874 de profesori din aproape 5.000 de salariaţi au împrumuturi de la Casa de Ajutor Reciproc. Celor care locuiesc în oraş le este mai uşor să se ducă să plătească din mână, dar celor care locuiesc în mediul rural, în sate mai îndepărtate le este mult mai greu", a mai spus Valeriu Partene. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.