24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profesorii braileni ofera cadouri de Ziua Femeii

Un gest, un semn de dragoste faţă de bătrâni, cu toate că profesia lor este “lumea copilăriei”, un grup de profesorii brăileni însoţiţi de inspectorul şcolar general Viorel Botea, au făcut daruri din suflet bătrânilor de la Căminul “Sf. Nicolae”. Un robot de bucătărie, aparat util, dar atât de necesar la bucătărie, un mărţişor, fructe, dulciuri şi “ciucalată”.

Căminul de Bătrâni “Sf. Nicolae”, găzduieşte acum un număr de 90 de bătrâni, din care 51, sunt femei trecute de vârsta de 65 de ani, care aşteptau cu nerăbdare vizita anunţată a dascălilor brăileni. Bucuroase şi vorbăreţe unele “bunicuţe” şi-au destăinuit amintirile frumoase ale vieţii în faţa profesorilor, mulţumindu-le de vizită, dar şi de cele 70 de cadouri aduse.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.