24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profesorul Iulian Danielescu va fi noul inspector scolar general din Braila

La conducerea Inspectoratului Scolar General din Braila va veni profesorul Iulian Danielescu. Dupa demisia lui Viorel Botea din fruntea Inspectoratului Scolar General, locul acestuia va fi luat de catre profesorul Iulian Danielescu, un cadru didactic cu o vasta experienta manageriala.

Ultima ora: Iulian Danielescu a fost numit in functia de Sef al Inspectoratului Scolar judet Braila.  Contactat de siteul nostru, acesta a declarat:

"As dori sa felicit noile conduceri alese in judetul si municipiul braila si sa le multumesc pentru increderea de a ma pune la timona invatamantului brailean. Imi propun sa veghez la buna desfasurare a tuturor examenelor ce urmeaza a se desfasura in perioada urmatoare, si, in perspectiva la dezvoltarea invatamantului brailean"

Mai jos vei citi comentarii postate despre Iulian Danielescu, dar la fel de bien poti comenta tu, brailean, despre activitatea noului inspector general scolar.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.