24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proiectul brailean Podul peste Dunare realizabil in viitorul apropiat

Cam de prin anii lui '94 încoace, o constantă a promisiunilor electorale, pentru brăileni, a fost şi încă mai este podul peste Dunăre, care rămâne doar un vis la fel de îndepărtat ca luna de pe cer.

Şi la fel de posibil în viitorul apropiat dacă punem în balanţă avantajele unei asemenea investiţii cu necesarul de investiţii suplimentare fără de care podul ar fi doar milioane aruncate pe apa Dunării.

Recent Răzvan Murgeanu, secretar de stat în Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a ieşit în public cu nişte proiecte promovate de ministerul la care munceşte şi era vorba, printre altele, şi de podul Brăila-Smârdan, de implementat în regim de parteneriat public privat.

Anticul obiectiv de la Dunăre revine, iată, în actualitate, la secţiunea promisiuni, ţinând seama că vin alegerile, iar podul nu va lipsi din platforme electorale.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.