24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Promenada Mall Braila este in top

In 2011 la Promenada Mall s-a inaugurat o noua zona de food si entertainment, un patinoar de 450 mp, Cinema City cu 10 sali dotate cu tehnologie 3D dar si alte locatii despre care InfoEST a scris la data respectiva. Suprafata inchiriabila a mall-ului a crescut astfel la 60.000 mp in urma unei investitii de 7,2 milioane euro.

Aceasta deschidere a fost considerata de publicatia economica Wall-Street.ro ca fiind a doua deschidere din Romania anului 2011! Iata cum prin profesionalism si munca sustinuta se pot realiza afaceri semnificative la nivel national si in Braila!sursa: infoest.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.