24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Licee brailene / Nicolae Balcescu

Promotia 1957 Colegiul National Nicolae Balcescu din Braila

Sambata, 2 iunie 2012, a avut loc intalnirea de 55 de ani a promotiei 1957 de la Colegiul National "Nicolae Balcescu" din Braila. Evenimentul a fost organizat de Fundatia "Prietenii Liceului Nicolae Balcescu - Braila", al carei presedinte este Nicolae Dumitriu.

Asa cum a explicat chiar presedintele Fundatiei, aceasta organizatie incearca sa ajute, in masura fondurilor de care dispune, elevii merituosi si talentati, care participa la diverse concursuri nationale.

Url: forumbraila.ro/Nicolae+Balcescu+licee+din+Braila-p3-13-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.