24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Protestele ample din tara nu ii impulsioneaza pe braileni

Evenimentele din ultima perioadă de timp din ţară şi din Brăila i-a cam pus pe gânduri pe politicieni.

Numai că, la fel ca în alte oraşe protestatarii au depăşit numărul de o sută, la Brăila dacă se puteau număra cel mult 40 de brăileni şi asta în zi de duminică mai pe înserat. În celelalte zile prezenţa la statuia Ecaterinei Teodoroiu a fost mică, 7-10 persoane, şi ăia revoluţionarii din '89, restul brăileanului a “poftit” la ecranul televizorului, minunându-se ce se întâmplă la Bucureşti. Şi politicienii brăileni se întreabă de ce nu au ieşit brăilenii o dată ce se consideră săraci şi trăiesc de pe o zi pe alta?

sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.