24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ratele salbatice au invadat faleza galatenilor

Sute de raţe sălbatice, cu un penaj viu colorat, şi-au făcut apariţia ieri dimineaţă pe Faleza Dunării, chiar în dreptul pontonului unde sunt acostate pe timpul verii ambarcaţiunile de agrement.

Pentru oamenii de rând surpriza ar părea destul de mare, pentru că nu vezi în fiecare zi sute de raţe sălbatice scăldându-se în apa care abia de avea două grade Celsius. Specialiştii din domeniu spun însă că nu este un fenomen deosebit.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.