24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rau-platnicii vor ramane fara caldura in acesta iarna

Este un avertisment care vine chiar de la primarul Brailei, Aurel Simionescu. Situatia economica CET Braila a fost deteriorata de rau-platnicii care au uitat sa isi achite datoriile fata de furnizorul de energie termica iar acum atat locuintele cat si institutiile publice tremura in casa din cauza celor care nu si-au platit ce au consumat. Sezonul acesta Primaria Braila intervine cu bani de la bugetul oraului pentru a tine inca in viataactivitatea CET Braial si pentrua a asigura apa calda si calura celor inca bransati. Aurel Simionescu, a lansat un avertisment către rău-platnici: "Vă sigilăm caloriferele!".
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.