24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raul Prut din Galati a inghetat bocna


Profitând de un moment de acalmie al iernii, pescarii au încercat să-şi recupereze bărcile lăsate la mal înainte de începerea urgiei. Ei s-au chinuit ore în şir să-şi scoată ambarcaţiunile prinse în capcana gheţii. Pe de altă parte, trecerea clandestină a frontierei de la Prut a devenit mult mai simplă.

Gerul din ultimele două săptămânii a îngheţat bocnă râul Prut, care delimitează frontiera de stat dintre Românie şi Republica Moldova. Acum se poate trece de pe un mal pe altul foarte uşor, gheaţa având peste 25 de centimetri grosime. Singura problemă este riscul unei căzături dureroase, dat fiind că gheaţa este netedă ca o oglindă.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.