24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Razboi total intre Catalin Iordache si Monica Paraschiv

Un om a murit! Bun sau rau! Pentru asta il va judeca Dumnezeu! Dar pentru un singur articol sa te bati cu caramida in piept ca ai ajuns "number one" la stirile online din Braila este prea mult!

O pot crede cei indurerati ca au pierdut pe cineva drag sau cei care ii iau apararea celui ramas in viata! Dar nu si agentiile de publicitate!

Daca cei de la ziarul tau ar fi postat zi de zi numarul de vizitatori in concurs cu principalul site de stiri concurent din Braila (cel al Monicutzei) am fi inteles! Ati mai avut o astfel de tentativa (dupa care a fost ceva cu fas) cand ati publicat un articol despre o fatuca de liceu de la Balcescu care din cauza voastra a tras ponoase (deh scopul scuza mijloacele)

Iata cum ar arata clasamentul:
Ieri: Voi 7841 si Monica Paraschiv 10.489! Mai mult, daca tot sunteti "potenti" nu va permiteti un abonament intreg la trafic.ro ?

Forum Braila a mai spus! Noi suntem unul (si brailenii ne citesc) voi sunteti: cca 40 pe la Monica si 10 la voi! Aveti acces la informatii mai mult decat noi (hopa suna telefonul ca nu stiu cine s-a ciocnit cu cineva, ca sa fac perchezitii, etc).

Apreciem faptul ca site-ul de Stiri Braila cu nume de info ii cam taie macaroana sefei de la singurul "cotidian brailean"!

Dar, ca sa i-o taiati de tot trebuie sa aveti un cotidian (zi de zi ca asa cere legea), tradus in bani cca +250000 ron pe an, lejer! 

Plus banii de anunturi platite degeaba de Braicar, Eco Braila sau alte firme de stat la care Simionescu isi poune oamneii in Consiliul de Administratie care isi fac publicitate scrisa ca si cum brailenii nu ar sti cu ce se ocupa aceste firme.

Nu mai vorbim de furnizorii de apa sau energie electrica si termica care publica zi de zi anunturi despre intreruperile cauzate de interventiile lor. Mari directori si "mari smecheri" !

Cat timp toate firmele/organizatiile (de stat sau private) care acceseaza fonduri europene sunt obligate sa faca o astfel de publicitate, ziarul Monicai Paraschiv (monopol - poate fi un subiect pentru Oficiliul Concurentei) va fi cel care dicteaza!

Da stim, o sa ne aratati drept exemplu, cazul Diacomatu! Daca ar fi existat onoare si transparenta atunci ziarul condus de monica parashiv ar fi trebuit sa ceara scuze brailnilor! How much to do ???

Fara acesti bani ziarul Monicai Paraschiv si al d-nei Preda ar da faliment! Cu acesti bani voi ati "face legea" in mediul online!


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.