24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reballing Braila Galati Vrancea

Servicii profesionale de reballing BGA cu infrarosu cum ar fi telefoane mobile, desktop, calculatoare auto, switch-uri, console jocuri (PS3, Wii, Xbox 360 si altele din aceeasi categorie) la cel mai bun raport calitate pret. Reballing placa video, chipset video, etc. Suna acum pentru o cotatie de pret.

Repsoft IT
 societate asigurata pentru daune produse clientilor in caz de furt sau pierdere. Repsoft IT Braila: numarul 1 in servicii de reballing in zona Braila Galati Vrancea.

Mai multe detalii la numarul de telefon/fax 0239629035 sau pe site-urile: www.reparatiicalculatoare.forumbraila.ro, www.repsoft.ro sau pe magazinul online www.1-in-sales.com.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.