24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recolta bogata de struguri in aceasta toamna

Daca cerealele sufera in urma escetei aprige din acest an, recolta de struguri se anunta bogata si variata, spre deliciul consumatorilor de vin care asteapta recolte bogate de struguri si vin bun. Pe piata un kilogram de struguri de masă se vinde chiar şi cu 1 leu. Vinul va fi unul de calitate superioară, care va rămâne în istoria vinotecilor. Sunt şi podgorii vrâncene unde seceta a compromis strugurii, iar viticultorii au cerut aprobarea pentru a folosi zaharoză la must.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.