24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Referendum la Braila pe tema desfiintarii judetului Braila

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că Biroul Permanent Naţional al partidului a decis să organizeze referendumuri de consultare a populaţiei pe tema desfiinţării judeţelor, după modelul de la Constanţa, şi în Vrancea şi Brăila.

Ponta a spus că rezultatele referendumului de la Constanţa au determinat conducerea PSD să organizeze astfel de consultări şi în alte judeţe în care s-au luat hotărâri similare în Consiliile Judeţene în care PSD şi PNL au majoritate.

Tu, cetatean al Brailei, ce parere ai?

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.