24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Reparatii-Laptop-Braila

Suntem specializati in toate reparatiile de laptop si putem furniza sau inlocui orice piese pentru orice laptop si orice marca sau model. Dacă aveti probleme cu un laptop care necesita reparatii, atunci contactati-ne acum si vom fi bucurosi sa va ajutam. Nu uitati RepSoft  Braila !Mai jos aveti cateva din situatiile intalnite zilnic in activitatea de reparatii laptopuri:


Laptop ecran spart

În cazul în care ecranul este crăpat, spart, sau deteriorat, putem înlocui rapid ecranul notebook-ului. Ați spart sau crapat ecranul LCD de laptop? Suntem specializati in montarea de noi ecrane LCD, la prețuri foarte competitive.


Placa de baza

Daca vi sa spus de catre o altă firma de reparații laptop că placa de bază nu este de reparat sau ca laptop-ul necesită o noua placa de baza,  atunci contactati-ne acum! Noi reparam placi de baza pentru laptopuri la nivel de componenta electronica. Nu aruncati placa de baza sau nu o dati la schimb decat daca vi se acorda o garantie rezonabila  ( + 16 luni).

Defecte comune, ceea ce înseamnă, de obicei, un defect al placii de baza:

 1. Laptop Dead - laptopul nu porneste
 2. Imagini distorsionate sau corupte
 3. Nici o imagine afișată pe ecran


Placa video

Daca aveti o problema cu laptop-ul si nu primiti nici un afișaj pe ecran acest fapt se poate datora placii video sau chipset-ului grafic integrat. Acest inconvenient se poate repara de catre noi prin reballing.  Dacă aveti oricare dintre urmatoarele defecte, atunci e cel mai probabil ca placa video este defecta:

 • Ecran gol cu nici un afisaj;
 • beep-uri (două lungi si un bip scurt);
 • Afisaj neclar sau corupt;
 • Ecran divizat in mai multe sectiuni;

Am varsat lichide pe laptop

Te-ai lovit accidental si ai varsat lichid (cafea, suc, apa minerala) pe laptop? Nu iti face griji! Exista o bună sansa ca acesta sa poata fi reparat. Urmeaza acesti pasi, imediat dupa orice scurgere de lichid pe laptop:

 • Deconectati laptopul de la priza de curent (daca e cazul);
 • Scoateti bateria;
 • Daca ati varsat lichide pe tastatura incercati sa scurgeti lichidul cat mai mult posibil prin inclinarea laptopului;
 • Se usuca orice urma de lichid in exces cu un prosop de hartie;
 • Nu montati bateria la loc! Contactati-ne cat mai curand posibil ! Nu este vorba de reclama, ci doar de faptul ca laptopul dvs. poate fi salvat cu costuri mult mai mici!

Defecte de alimentare

Defectele de functionare a unui laptop sunt cauzate uneori de defectarea cablurilor sau conectorilor de alimentare. Acest lucru se poate intampla, destul de usor. Ati ciupit cablul de alimentare sau pregatind-u-va de o excursie ati impachetat gresit acest cablu. Simptome comune pentru o astfel de defectiune a laptopului:

 • Lumina de fundal pe ecranul laptopului clipeste in timpul incarcarii;
 • Laptop-ul se schimba brusc de la alimentarea cu baterie la sursa de alimentare;
 • Bateria nu se incarca;
 • Mufa DC este slabita sau rupta;
 • Laptop-ul nu porneste;


Contactati-ne azi! Garantam ca laptopul dvs. mai are o sansa !

Url: http://www.repsoft.ro/reparatii-laptop.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.