24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Constructii

Repavil Cons constructii civile si industriale

Firma Repavil Cons Braila  se ocupa cu constructii civile si industriale, reabilitari de constructii vechi, constructii industriale si civile.
Principalii beneficiarii sunt scolile si gradinitele  din judetul Braila.
Avem utilaje si echipamente necesare pentru prestari de servicii in constructii.
Certificata ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; OHSAS 18001:2007; SA 8000:2008. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice.
 Domenii de activitate - firma Repavil Cons
    Instalatii termice
    Instalatii electrice
    Pardoseli
    Finisaje
    Constructii la cheie
    Constructii

Date de contact:
Plevna  68
Braila,
Tel. fix: 0239624759
Mobil: 0788308669
Fax: 624759


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
     



     

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.