24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Retea turceasca de traficanti de heroina destructurata

Droguri din nou prin Braila. De data aceasta politistii braileni, in cooperare cu DIICOT dar si cu autoritatile judiciare engleze, au reusit sa destructureze o retea turceasca de traficanti de heroina ce actionau pe ruta Turcia-Romania-Anglia. Investigatiile specialistilor au scos la iveala ca liderul gruparii este cetatean turc care locuia in Romania, unde conducea o afacere cu textile folosita drept paravan pentru traficul de heroina. Acesta a fost prins in urma mai multor descinderi la doua fabrici de textile din Braila si la adresa suspectului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.