24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reuniune mare a militarilor la Braila

Militari din diferite tari se intalnesc la Braila. In perioada 17-21 septembrie Braila gazduieste cea de-a doua editie a exercitiului Blonde Avalanche 2012 care reuneste peste 200 de militari din Romania cat si din Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Blonde Avalanche 2012 are ca scop principal antrenarea personalului Batalionului multinaţional de geniu “TISA” pentru executarea misiunilor specifice, de limitare şi înlăturare a consecinţelor dezastrelor naturale.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.