24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Revolutionarii braileni aflati in greva vizitati de doi deputati

Ieri după amiază, la cortul greviștilor au poposit, pe rând, cei doi deputați brăileni ai partidului de guvernământ. Mai întâi Viorel Balcan și mai apoi Eugen Bădălan. Amândoi au purtat discuții cu cei aflați în greva foamei cât și cu alți revoluționari susținători și doi dintre liderii de asociații din Brăila.

Ieri după amiază, la cortul greviștilor au poposit, pe rând, cei doi deputați brăileni ai partidului de guvernământ. Mai întâi Viorel Balcan și mai apoi Eugen Bădălan. Amândoi au purtat discuții cu cei aflați în greva foamei cât și cu alți revoluționari susținători și doi dintre liderii de asociații din Brăila.sursa: antidotul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.