24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

RoRec premiaza brailenii care colecteaza selectiv deseurile

Primăria Municipiului Brăila, Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec şi Serviciul de Utilitate Publică de administrare şi Gospodărire Locală Brăila, au desfăşurat sâmbătă, 31 martie o nouă etapă a campaniei “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”.

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec împreună cu Primăria Municipiului Brăila a organizat sâmbătă, 31 martie 2012, prima acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) din acest an.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.