24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Constructii Galati

RomTop Instal Galati instalatii sanitare termice electrice

RomTop Instal Galati s-a infiintat in 2009 atunci cand toate firmele se inchideau noi am ales sa innotam contra valului si se pare ca am reusit sa trecem cu bine de primii 2 ani de criza, datorita profesionalismului de care au dat dovada angajatii nostri, si de contractele pe care le-am onorat fara greseala.
     Noi suntem o firma mica, compacta si care raspunde promt nevoilor dumneavoastra, prin dispeceratul pe care il aveti la dispozitie NON-STOP apeland 0743 04 25 62. Echipa noastra se va deplasa la orice ora la adresa dumneavoastra, rezolvand defectele si micsorand pagubele. Noi va garantam ca pentru orice avarie aflata pe raza orasului Galati, echipa noastra operativa de interventii  va ajunge la dumneavoastra in maxim 10 minute de la primirea apelului.
    Avem doua echipe a cate 2 muncitori. Fiecare din cele doua echipe este alcatuita dintr-un sef de echipa  care are “in spate” o experienta de circa 15 ani in domeniul instalatiilor, si un muncitor necalificat pe post de ucenic.
    Fiind o firma mica, dar experimentata, nu va fi nevoie de hartii, acte si multa birocratie pentru a va inlocui un robinet sau pentru a monta o centrala. La majoritatea lucrarilor la care suntem chemati semnam si un contract de prestari servicii sau un contract de mentenanta, dar pentru noi nu hartiile sunt importante ci remedierea defectiunilor. Clientii nostri, in general, lasa aruncate printr-un sertar aceste contracte, deoarece cel putin 5-6 ani de zile nu o sa aveti nevoie de ele. Cu toate acestea la sfarsitul lucrarii veti primi cu siguranta o factura, un bon fiscal si un certificat de garantie. Mentionam ca firma noastra nu este platitoare de TVA, fiind o firma mica, de aceea nu trebuie sa va speriati ca pretul va creste cu 24% atunci cand se va taia factura. Pretul va fi acelasi.
   Executam instalatii sanitare, termice, de canalizare, racordari de apa, lucrari complete si complexe de reabilitare a blocurilor pentru care se emite factura si bon fiscal, in vederea deducerii impozitului. In colaborare cu Asociatiile de Locatari sau de Proprietari, plata se poate face si in rate, conform contractului pe care il incheiem. Pentru a vedea lista completa a lucrarilor pe care le executam Vizualizati Lista de Preturi sau cel mai bine.

Adresa: Str.Libertatii, Nr.59, Galati
E-mail: romtopinstal@galati-instal.ro
Telefon: 0743-042-562

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.