24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romania nu este in Shengen din cauza situatiei interne

Este unul dintre motive pe care il sustine si presedintele tarii, Traian Basescu. Din punctul de vedere al stabilitatii politice, Romania a dat de furca intregii Europe prin actiunile de razvratire care au avut loc o data cu problema referendumului din 28 iulie, pentru demiterea lui Basescu, si nu numai. "Accesul în Schengen - acces care, pentru moment, este oarecum suspendat datorită evoluţiilor interne din România - urmând ca în perioada viitoare să vedem care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei până când România va deveni membră a Spaţiului Schengen ", a spus Băsescu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.