24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romania striga dupa ajutor pentru rezolvarea problemelor politice

Apele involburate din lumea politica romaneasca trebuie sa se linisteasca. Afirmatia "Romania a luat-o razna" pare sa descrie cel mai plastic situatia de pe scena politicii romanesti. România este sub asediul unei lupte politice marcată de certuri nesfârşite, într-o confruntare politică extrem de încinsă, miza fiind mare, iar Curtea Constituţională (CC) a acestei ţări balcanice a cerut ajutorul Uniunii Europene (UE).
Romania pare sa aibe nevoie de ajutor politic international pentru ca actorii politici romanesti dau chix si calca in picioare economia Romaniei deja subrezita de criza economica inceputa din 2008.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.