24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romania va avea o iarna fireasca pentru 2012-2013

Sunt vorbele specialistilor de la Administraţia Naţionala de Meteorologie care spun ca iarna care vine va fi un de natura fireasca pentru zona Romaniei dar ca nici fenomenele extreme - cu referire la ninsori abundente, viscole sau ger si temperaturi de - 20 grade Celsius - nu vor lipsi din peisaj. Iarna este asteptata sa se intinda peste pamanturile romanesti dupa 23 noiembrie, cand se vor forma conditii propricii in special in nordul tarii cat si la munte.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.