24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romanii vor plati cu 5 la suta mai mult pentru energia electrica

Val de scumpiri de care, cu siguranta, romanii nu erau dornici. In cazul de fata energia electrica prezinta modificari de crestere cu 5 la suta. Autoritatea de reglementare din domeniul energiei anunta astazi exact cu cat energia electrica va fi mai scumpa incepand cu 1 iulie. Se anunta o crestere a facturile tuturor consumatorilor vor creste cu circa 2,9%, pentru ca se scumpeste electricitatea ca marfa, tarifele de distributie si transport ramanand nemodificate, au explicat oficialii. Aceasta masura de scumpire a energiei electrice face parte din respectarea angajamentelor asumate faţă de FMI, au anunţat cei de la ANRE.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.