24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rusoaica obligata sa paraseasca tara in 15 zile

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări- Biroul pentru Imigrări Brăila au organizat şi desfăşurat, în data de 18.03.2013, o acţiune, pe raza de competenţă, pe linia depistării străinilor cu şedere ilegală.

Cu această ocazie a fost depistată T.A., în vârstă de 41 de ani, din Federaţia Rusă, care a intrat în România, în baza unui permis în scop de şedere temporară, eliberat de autorităţile unui stat european şi nu a părăsit teritoriul ţării în termen de 5 zile, conform prevederilor Deciziei nr. 582/2008/CE.  Astfel, cetăţenei în cauză i s-a acordat o comunicare pentru părăsirea teritoriului ţării, valabilă 3 zile, pe care nu a respectat-o.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări au emis pe numele ei o decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligată să părăsească ţara în termen de 15 zile, şi a fost sancţionată contravenţional cu avertisment, conform O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.

Biroul pentru Imigrări al Judeţului Brăila va continua organizarea unor astfel de acţiuni, privind combaterea şederii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Politia apeleaza la respectul cetatenilor faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi se bazeaza pe colaborare pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro sau apelând numărul de telefon 0239/606.100.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.