24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

S-au rasturnat intr-un canal de desecare

Duminică, 27 octombrie 2013, la orele 17:00, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţei oraşului Însurăței a fost sesizat, prin sistemul unic de urgenţă 112, de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe DE 584, în afara oraşului Însurăţei, s-a produs o autoaccidentare.

După primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit că A.Petrică (26 de ani), din oraşul Amara, judeţul Ialomiţa, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, în timp ce conducea autoutilitara, pe sectorul de drum menţionat, direcţia Slobozia-Brăila, a pierdut controlul asupra maşinii şi a ieşit în afara carosabilului, răsturnându-se într-un canal pentru desecare.

În urma accidentului, conducătorul auto şi pasagerul M.Petronel (40 de ani), din comuna Traianu, judeţul Ialomiţa, au suferit leziuni corporale uşoare pentru care au fost transportaţi la Spitalul Județean de Urgență Brăila, unde a primit îngrijirile medicale necesare

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,72 mg/l, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.