24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

S-au stabilit taxele pentru bacalaureat 2012

Pentru absolventii de liceu care se prezintă pentru a treia oară să sustină examenul de bacalaureat, Ministerul Educatiei a stabilit o taxă de 230 de lei. Absolvenții care nu vor susține toate probele vor achita câte 39 de lei pentru fiecare probă.

De asemenea, Ministerul Educatiei a stabilit si taxele pentru obtinerea certificatului de competentă profesională sau pentru obtinerea atestatului de către absolventii claselor de matematică-informatică, intensiv informatică, ai claselor cu studiu intensiv si bilingv al limbilor străine si cu predare în limbile minoritătilor, ai claselor cu profil pedagogic, specializarea învătatori – educatoare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.