24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sala polivalenta din Braila va fi hidroizolata

Consiliul Judetean Braila va plati circa 28.000 euro pentru reparatii la hidroizolatia cladirii si anexelor Salii Polivalente. Asta dupa ce in cursul anului 2009, imobilul a facut obiectul unor lucrari de reabilitare si modernizare.

Acum, institutia care administreaza Sala Polivalenta a lansat o procedura de achizitie publica cu scopul desemnarii prin selectie de oferte a unei firme care sa execute reparatii curente la hidroizolatie.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.